BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT 3X5 ML

5/5
250,00 € (16666,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Edistyksellinen erikoishoitokuuri ihon ikämuutoksiin. Seerumi hyödyntää ihon luonnollisia solukasvutekijöitä, jotka ainoana maailmassa on tuotettu ohrassa. Ainutlaatuinen hoitoseerumi on kolmen, iholle luonnollisen solukasvutekijän tehoyhdistelmä, joka vahvistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa, kiinteyttää ja silottaa ryppyjä ja juonteita sekä heleyttää ja kosteuttaa ihoa palauttaen ihon luonnollisen nuorekkuuden. Sopii kaikille ihotyypeille, miehille ja naisille, myös erittäin herkälle iholle. Hajusteeton ja väriaineeton. Vain 9 raaka-ainetta.

Tuotteen käyttö

Käytä kuuriluontoisesti 2-3 kertaa vuodessa. Levitä 2-4 tippaa seerumia puhtaalle iholle kasvoille, kaulalle ja silmänympärysiholle aamuin ja illoin. Älä käytä toista voidetta alla tai päällä. Mikäli haluaisit käyttää seerumin päällä päivällä suojaavaa voidetta tai meikkiä, odota n. 5-10 min. ennen toisen tuotteen levittämistä. Vinkki: sopii erinomaisesti silmänympärysihon ikämuutosten hoitoon. Käytä aamuin ja illoin ainoana tuotteena silmänympärysiholla. Sopii myös liikkuvalle luomelle. Ei turvota.

Tuotteen koostumus

Glyserin, aqua, sodium hyaluronate, tromethamine, sodium chloride, Hordeum vulgare seed extract, transgenic barley SH-oligopeptide-1, transgenic barley SH-polypeptide-17, transgenic barley sh-polypeptide-3.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Näkyvän tehokas ja hellävarainen
Tämä tuote kerta kaikkiaan toimii. Paitsi että se uudistaa ja sileyttää ihoa, niin se myös rauhoittaa ja auttoi mielestäni havaittavasti myös (ei-kovin-vaikeaan mutta ärsyttävään) perioraalidermatiittiini. Ihan 30 päiväksi eivät tipat ainakaan minulla tahdo riittää, mutta yli 20 kuitenkin. Hinta on toki kova, eikä tästäkään nuoruudenlähdeihmettä saa, mutta jos varaa on, pidän tätä kannattavana satsauksena.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT 3X5 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.