BIO-SELEN + SINKKI TABL 90 KPL

5/5
17,50 € (0,19 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Seleenivalmiste solujen suojaksi. Valmisteessa on seleenin tehoa lisäämässä beetakaroteeni, B6-vitamiini, E-vitamiini ja sinkki. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti vuorokaudessa.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: A-vitamiinia 1000 mikrog RE (beetakaroteenina 6 mg), B6-vitamiinia 2 mg, E-vitamiinia 10 mg, C-vitamiinia 60 mg, orgaanista seleeniä 50 mikrog ja sinkkiä 15 mg. Apuaineet: Paakkuuntumisenestoaineet E 460, E 551, E 470b, pintakäsittelyaineet E 464 ja maissiproteiini.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Hyvä ravintolisä
Seleeni on tärkeä hivenaine jota suomalaiset saavat liian vähän ravinnosta, säätelee mm. verenpainetta. Sinkki taas tärkeä flunssan torjuja.
Tehokas hyvinimeytyvä seleenilisä
Näkyviä tuloksia muutamassa kuukaudessa, mm. harmaisiin hiuksiin palasi entinen väri, ja hiukset ja kynnet vahvistuivat selvästi.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIO-SELEN + SINKKI TABL 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.