BIO-GLUKOSAMIINI+KONDROITIINI TABL 120 KPL

30,40 € (0,25 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Ravintolisä toimiville nivelille. Bio-Glukosamiini + Kondroitiini sisältää glukosamiinia äyriäisen kuoriuutteesta ja kondroitiinia kalasta. Lisäksi tuotteessa on C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Turvallinen säännölliseen käyttöön erityisesti ikääntyville. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä runsaan veden kera. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: glukosamiini 300 mg, rustouute (luontaisesti rikas kondroitiinin lähde) 400 mg, C-vitamiini 20 mg (25 %*). * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: glukosamiinisulfaatti 2KCl (äyriäisistä), rustouute (kalasta), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kiinteyttämisaine (piidioksidi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), värit (titaanidioksidi, indikotiini).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIO-GLUKOSAMIINI+KONDROITIINI TABL 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.