BEVITAMED TÄISHAMPOO + KAMPA 100 ML

3/5
19,50 € (195,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen shampoo päätäiden poistoon ja ehkäisyyn. Bevitamed 2 in 1 täishampoo tappaa täit ja saivareet sekä ennaltaehkäisee uudet täitartunnat. Shampoon sisältämä oligodekeeniöljy tukahduttaa ja kuivattaa täit ja LPF- täisuojakerroin ehkäisee uusia tartuntoja tekemällä hiuksen pinnan liukkaaksi sekä vähentämällä täin ja hiuksen vetovoimaa. Ei sisällä hyönteisten torjunta-aineita. Silikoniton. Pakkauksessa mukana täikampa.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 1-vuotiaille. Shampoo levitetään ja hierotaan kuiviin hiuksiin ja päänahkaan kauttaaltaan. Annetaan vaikuttaa 15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen shampoo vaahdotetaan ja huuhdellaan pois runsaalla vedellä. Kammataan hiukset Bevitamed täikammalla. Tutkitaan hiukset 7 päivän jälkeen ja tarvittaessa toistetaan hoito. Ennaltaehkäisyssä shampoota voidaan käyttää säännöllisesti. Ehkäisevä vaikutus kestää 3 vuorokautta. Ei raskaana oleville tai imettäville ilman lääkärin suositusta.

Tuotteen koostumus

Oligodekeeniöljy, vaahtoa muodostavat aineet, LPF (seesamiöljy, akrylaattikopolymeeri), hajuste.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (8)

Ei toimi, luulisin että täit ovat jo tottuneet tähän
Sairaan kallista puuhaa täiden häätö, pakko olla olemassa jotain kotikonsteja? (ei mitään huuhaata silti kaivata, netti näyttää olevan täynnä semmoista).
Ei toimi
Hoidin tällä aineella lasteni päät ohjeen mukaisesti ja muutaman päivän päästä päät taas täisiä. Vaikka tämä aine oli riittoisa ja sisälsi täikamman niin en suosittele tätä ostettavaksi. Sai pyykkikone pyöriä useamman kerran, kun ei tämä aine tehonnut. Oli aika turhauttavaa, ja kieltämättä harmitti maksaa turhasta.
Täysin susi tuote
Hoidettiin useampi pää kyseisellä tuotteella ohjeiden mukaan. Kolmen päivän päästä päät kuhisivat pieniä täitä. Hoidettiin uudestaan ohjeiden mukaan ja kammattiin seuraavana päivänä päät vielä kertaalleen. Taas uudet löydökset pienistä täistä. Kaikki petivaatteet pesty samalla ja samoin pipot, takit ja pehmolelut. Tämä siis tehtiin kolmen kertaan viikon sisään. Aivan onneton aine, älkää ostako missään tapauksessa
Hyvä apu
Tuotteessa on nyt mukana metallinen täikampa. Hyvä uudistus!
Ei toimi
Jo seuraavana päivänä löytyi elävä täi hiuksista.
Ei mitenkään tehokas
Ei toiminut, vaikka ohjeiden mukaan hiusten käsittely, kampaus ja pyykkäys/pakastus. Vajaan viikon päästä taas saivarilöydökset :(
Hyvä apu päiväkoti- ja koululaisten pulmaan
Valitettavasti tämä tuote on tullut päiväkoti- ja kouluikäisten lasten myötä tutuksi - täit ovat varsinainen riesa, mutta Bevitamedin avulla niistä on päästy eroon niin helposti kuin nyt vain on mahdollista ja ilman myrkkyjä. Pakkauksessa tuleva muovinen kampa ei ole kovinkaan kummoinen, kannattaa ostaa erikseen myytävä metallinen täikampa.
Miellyttävä koostumus
Miellyttävä käyttää, ei valu. Tehokas ja turvallinen, koska ei sisällä hyönteismyrkkyjä! Toimii myös ennaltaehkäisevästi.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEVITAMED TÄISHAMPOO + KAMPA 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.