BEVITAMED SYYLÄNPOISTAJA JÄÄDYTYSHOITO SYYLILLE 50 ML

4/5
26,20 € (524,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Nopea, turvallinen ja tehokas valmiste käsi- ja jalkasyylien poistoon. Syylänpoistaja jäädyttää syylän tavallisesti vain yhdellä hoitokerralla, jonka jälkeen syylä irtoaa 10-14 vuorokauden kuluessa. Pakkaus riittää 18 syylän käsittelyyn.

Tuotteen käyttö

Tarkat käyttöohjeet pakkauksessa. Ei raskaana oleville tai imettäville. Ei alle 4-vuotiaille lapsille.

Tuotteen koostumus

Dimetyylieetteri.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (7)

Toimii hyvin
Olen käyttänyt usein, käsiin ja jalkoihin. Pitää vaan pitää kauemmin syylässä.
Ei toimi
Useasta yrityksestä huolimatta ei mitään vaikutusta (aikuisen) syylään. Helppokäyttöinen kuitenkin.
erinomainen
Pojalla 5v oli iso syylä isovarpaassa ja osa kynnen alla. Kaksi hoitokertaa riitti ja syylä oli pois. Itse olen terveysalalla ja hyvin skeptinen tuotteen suhteen olin aluksi.
Toimii
Ensin kokeiltiin toista ainetta lapsen jalkapohjassa olevaan syylään. Ei vaikutusta. Jäädytyksellä 1 käsittelykerta riitti.
Bevitamed on hyvä keino syyllen poistolle
Bevitamed-syylänpoistaja on erinomainen jäädytyshoidolla käsistä ja jaloista syyliä poistava tuote! Kummallakin lapsenlapsellani on silloin tällöin jaloissa syyliä, ja joka kerta Bevita on hoitanut tehtävänsä. Se on vienyt jonkin verran aikaa, mutta tulokset ovat olleet lapselle helpottavat:). Varmasti Bevitamed toimii myös aikuisilla!
Toimiva
Sopii hyvin pienille ja jäähdytyspään kokoisille syylille, mutta suuremmat syylät tuottavat ongelmia. Ohjeessa on puutteita, joka vaatisi päivitystä. Alla tuotetta ajatteleville tai jo omistaville ja mahdollisesti tuotteeseen pettyneille pienet ohjeet, jotka toimivat itselläni. Tuote toimii, mutta jos toimit ohjeen mukaan niin ei auta syylään ollenkaan. Jäähdytyspään kylmetys; Toimi ohjeen mukaan, mutta paina 3-4sek ohjeen 2sek sijaan. Odota ja anna kuuran kehittyä jäähdytyspäähän. Tuotetta täytyy painaa, hiukan napakammin kuin ohjeessa on mainittu, jotta jäähdytysteho yltää syylän alle asti. Kivuttomuudesta ei voi puhua, (riippuu käyttäjästä) jäädytys tulisi tuntua 10sek jälkeen painamisen alettua. Ohjeen aika-arviot kuinka pitkään tuotetta tulee painaa syylän pintaan pitävät paikaansa.
Ei toimi
Ei toimi minulla, sillä ei vaikuttanut syylään mitenkään. Hyvää verrattuna liuoksiin (joista niistäkään yksikään kokeilemani tuote ei toimi syyliini) kuitenkin se, että on kivuton.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEVITAMED SYYLÄNPOISTAJA JÄÄDYTYSHOITO SYYLILLE 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.