BEVITAMED PLUS SYYLÄNPOISTAJA 50 ML

27,40 € (548,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Nopea, turvallinen ja tehokas valmiste hankalien ja pitkälle kehittyneiden ja kauan ihossa olleiden käsi- ja jalkasyylien poistoon aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Bevitamed PLUS Syylänpoistajan pyöreä jäädytyskärki takaa tarkan ja nopean annostelun. Syylänpoistaja jäädyttää syylän tavallisesti vain yhdellä hoitokerralla, jonka jälkeen syylä irtoaa 10-14 vuorokauden kuluessa. Pakkauksessa oleva kylmää johtava geeli tehostaa valmisteen vaikutusta ja 6 kpl hoidettua aluetta suojaavia laastareita. Pakkaus riittää 15 hoitokertaan.

Tuotteen käyttö

Tarkat käyttöohjeet pakkauksessa. Ei alle 12-vuotiaille lapsille. Raskaana olevien tai imettävien tulee keskustella käytöstä lääkärin kanssa.

Tuotteen koostumus

Painepakkaus: dimetyylieetteri. Kylmää johtava geeli (tuubi 3 ml) ainesosat: vesi,propyleeniglykoli, fenoksietanoli, karbomeeri, trietanoliamiini, kapryylihydroksamihappo, metyylipropaanidioli.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEVITAMED PLUS SYYLÄNPOISTAJA 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.