BEVITAMED HOITOKYNÄ KYNSISIENEEN 4 ML

5/5
24,40 € (6100,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Liuos lievään ja keskivaikeaa kynsisieneen. Bevitamed hoitokynän vaikutus perustuu luonnollisiin ainesosiin, jotka muuttavat kynnen elinympäristöä ja estävät kynsisienen kasvua. Hoitokynää on kätevä käyttää ja liuos kuivuu kynnelle levitettynä nopeasti.

Tuotteen käyttö

Hoidettava kynsi käsitellään hoitokynällä kaksi kertaa päivässä ensimmäisen kuukauden ajan. Tämän jälkeen riittää kynnen käsittely kerran vuorokaudessa ennen nukkumaanmenoa, kunnes koko kynsi on kasvanut ulos. Kynsisienen hoito voi kestää jopa 12 kuukautta. Hoidon aikana ei saa käyttää kynsilakkaa. Ei raskauden tai imetyksen aikana. Ei alle 18-vuotiaille.

Tuotteen koostumus

Valkoinen timjamiöljy, Eucalyptus citriodora, etanoli, maitohappo ja vesi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Todella hyvä tuote.
Helppo käyttää ja vaikutuksen huomaa jo muutaman viikon käytön jälkeen. Jatkossakin jos tulee kynsisieniongelmaa (käyn paljon uimahallissa ja uskon saaneeni sienen sieltä) tulee, aloitan välittömästi hoidon Bevitamedilla.
Tehokas
Erittäin tehokas ja helppo käyttää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEVITAMED HOITOKYNÄ KYNSISIENEEN 4 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.