BEVITAMED HAAVAGEELI 50 G

12,40 € (248,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

4-in-1 -hydrogeeli pienten ihovaurioiden hoitoon (haavat, auringon polttamat, palovammat, hiertymät tai ihon halkeamat). Bevitamed haavageeli muodostaa hoidettavalle alueelle suojaavan kalvon nopeuttaen ihon paranemista. Optimaalinen kosteuspitoisuus paranevassa haavassa estää rupien muodostumista ja varmistaa parhaiten ihon paranemisen ja vähentää arpeutumisen riskiä. Lisäksi geeli viilentää ja rauhoittaa ihoaluetta välittömästi. Ei kirvele. Geeli on hygieenisessä ja helppokäyttöisessä pumppupullossa. 

Tuotteen käyttö

Pese kädet huolellisesti ennen ja jälkeen haavan käsittelyn. Katso tarkemmat ohjeet pakkausselosteesta. Älä käytä valmistetta limakalvoille, silmiin tai silmäluomiin.

Tuotteen koostumus

Hapan kolloidinen karbomeeri, karnosiini, vesi, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEVITAMED HAAVAGEELI 50 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.