BEVITA EYE SILMÄPYYHE 20 KPL

9,90 € (0,50 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hellävaraiset kuitukankaiset silmäpyyhkeet aikuisille ja lapsille. BevitaEye silmäpyyhkeet on tarkoitettu herkän silmänympärysihon ja luomien päivittäiseen puhdistukseen. Pyyhkeiden ainesosat kosteuttavat ja puhdistavat silmäluomia ja ripsiä. Silmäpyyhkeet sopivat erityisen hyvin käytettäväksi silmäluomien reunojen tulehdustilojen yhteydessä. BevitaEye silmäpyyhkeet sopivat myös viilentäviksi tai lämmittäviksi kääreiksi silmien päälle. BevitaEye silmäpyyhkeet ovat rasvattomia ja luovat miellyttävän, raikkaan ja terveen puhtauden tunteen. Pyyhkeet eivät ärsytä silmien ihoa, joten silmiä ei tarvitse huuhdella vedellä käytön jälkeen.

Tuotteen käyttö

Silmien alueen päivittäiseen puhdistamiseen: Avaa pussi puhtain käsin ja ota kertakäyttöpyyhe suojapussistaan. Avaa pyyhe kokonaan, ja pyyhi sillä hellävaroen yläluomen luomireunan ja ripsien yli pitäen silmäsi suljettuna. Asetu peilin eteen ja avaa silmän alaluomea vetämällä silmäripsiä varovasti alaspäin. Pyyhi silmän alaluomen reunaa varovasti. Älä kosketa pyyhkeellä silmää.

Tuotteen koostumus

Karrageenigeeli (Ahnfeltiopsis concinna -uute), kaprylyyli-/kapryyliglukosidi, kokoyylisoijapolypeptidi, natriumkloridi, kasviperäinen glyseriini, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, vedetön natriumdehydroasetaatti, puhdistettu vesi.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEVITA EYE SILMÄPYYHE 20 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.