BEVITA EYE A-SILMÄVOIDE 5 G

13,70 € (2740,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Silmävoide lievittämään pitkäkestoisesti kuivasilmäisyyden oireita, kuten ärsytystä, polttavaa tunnetta ja punoitusta. BevitaEye A-silmävoide on A-vitamiinia sisältävä, säilöntäaineeton ja vedetön silmävoide. Silmävoiteen sisältämän A-vitamiinin voitelevat ja kosteuttavat ominaisuudet auttavat palauttamaan kyynelkalvon normaalin fysiologisen tilan ja suojaavat silmän pintaa.

Tuotteen käyttö

Noin 1 cm voidetta alaluomitaskuun kerran vuorokaudessa iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Jos käytät lisäksi jotain toista silmävalmistetta, pidä vähintään 30 minuutin tauko toisen valmisteen ja BevitaEye A-silmävoiteen annostelujen välissä, ja annostele BevitaEye A-silmävoide viimeisenä. Säilyy huoneenlämmössä ja avaamisen jälkeen 90 vuorokautta.

Tuotteen koostumus

A-vitamiinipalmitaatti 250 IU/g, nestemäinen parafiini, valkovaseliini.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEVITA EYE A-SILMÄVOIDE 5 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.