BETOLVEX VEGE B12-VITAMIINI TABL 90 KPL

19,90 € (0,22 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

B12-vitamiinia ja D2-vitamiinia sisältävä ravintolisä ympärivuotiseen käyttöön kasvisruokavalion tueksi. Yksi Betolvex Vege -tabletti takaa tärkeimpien vitamiinien saannin kasvissyöjille ja vegaaneille. B12-vitamiinin puutos on mahdollinen vegaaneilla, koska kasviravinto ei sisällä kyseistä vitamiinia. Myös iäkkäillä B12-vitamiinin puutos voi johtua iän tuomasta imeytymisen heikkenemisestä. B12-vitamiinilla on tärkeä rooli punasolujen muodostumisessa sekä se myös edistää hermoston normaalia toimintaa. Pienikokoinen tabletti on helppo niellä ja mutterimallinen korkki on helppo avata. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: B12-vitamiini (syanokobolamiini) 1mg, D2-vitamiini 20 mikrog. Ainesosat: maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, esigelatinoitu maissitärkkelys, D2-vitamiinivalmiste (sis. maltodekstriini, muunneltu tärkkelys (E1450), rapsiöljy, natriumaskorbaatti, alfatokoferoli, D2-vitamiiniöljy), magnesiumstearaatti, syanokobalamiini, sitruunahappo (E330), natriumsitraatti (E331), kolloidinen vedetön piidioksidi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BETOLVEX VEGE B12-VITAMIINI TABL 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.