BETAMAX AURINKOKAPSELI 100 KPL

5/5
15,10 € (0,15 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Beetakaroteenivalmiste. Betamax sisältää beetakaroteenia, joka on A-vitamiinin esiaste. A-vitamiini edistää ihon, näön ja limakalvojen pysymistä normaalina. Beetakaroteeni on eristetty dunaliella-levästä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä. Käyttö suositellaan aloitettavaksi 1-2 viikkoa ennen auringonottoa. 1 kapseli sisältää hyvin vähän jodia (0,5 mikrogrammaa), mikä ei häiritse kilpirauhaslääkitystä, tarvittaessa voi sopivuuden varmistaa lääkäriltä. Ei suositella raskaana oleville. Ei korvaa aurinkovoidetta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: beetakaroteeni 6 mg, jodi 0,5 mikrog. Ainesosat: soijaöljy, liivate (kapselin kuori, naudasta), esteröidyt rasvahapot (rypsi- kookos- ja palmuöljy), kosteudensäilyttäjä (E422 (kapselin kuori)), karotenoidivalmiste Dunaliella-levästä, pintakäsittelyaine (E901), emulgointiaine (E322 soijalesitiini).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (5)

Toimii!!!
Ihan loistava tuote minulle, sain kauniin tasaisen rusketuksen, toki lisäksi käytin aurinkosuojatuotteita, aion ostaa vastaisuudessakin
Ei toimi
En ruskettunut yhtään, vaikka söin näitä koko kesän. Jouduin käyttämään itseruskettavaa etten ollut ihan valkoinen
Ruskettuu jopa Suomessa
Olen huono ruskettumaan ja tämä pitää edellisen kesän rusketusta helpommin yllä.
Huipputuote
Näitä kun syö päivittäin keväästä kesän puoliväliin ruskettuu helpommin ja ei pala yhtään niin herkästi. Suosittelen etenkin etelänmatkoja suunnitteleville.
Hyvä hinta-laatusuhde!
Olen käyttänyt kyseistä tuotetta jo vuosia. Aloitan tuotteen käytön keväällä ja jatkan kesän loppuun tai jos talvella matka etelään, niin aloitan käytön noin pari viikkoa ennen sitä.
Mielestäni tuote on auttanut suojaamaan ihoani auringolta. En enää pala niin herkästi mutta kuitenkin rusketun kauniisti. Tietenkään tämä pelkästään ei suojaa auringolta, eli tietysti aurinkovoiteita tulee käyttää, mutta mielestäni aurinkokapseleitten käyttö on tuonut lisäsuojaa iholleni. Hinta on myös kilpailukykyinen muihin vastaaviin tuotteisiin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BETAMAX AURINKOKAPSELI 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.