BERTIL'S VITAMIN K2-VITAMIINI TABL 60 KPL

18,30 € (0,31 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Pitkävaikutteinen K-vitamiinivalmiste. Bertil´s Vitamin K2-vitamiini on hyvin imeytyvässä, luontaisessa menakinoni MK-7 -muodossa. K-vitamiini edistää luiden pysymistä normaalina. K-vitamiini on erinomainen tuki kalsiumin ja D-vitamiinin käyttäjille. K2-vitamiini siirtää kalsiumia verenkierrosta luustoon. K-vitamiini tasapainottaa myös veren normaalia hyytymistä. Bertil´s K2-vitamiini soveltuu mm. vaihdevuosi-iän ohittaneille naisille, raskaana oleville ja imettäville äideille, kuntoilijoille ja urheilijoille. Valmistettu Suomessa. Gluteeniton, laktoositon, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Annostus aikuisille: 1 tabletti päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Neuvottele K2-vitamiinin ja verenohennuslääkkeen yhteiskäytöstä lääkärin kanssa. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: K2-vitamiini 100 mikrog. Ainesosat: Täyteaine selluloosajauhe, maltodekstriini, maissitärkkelys, menakinoni MK-7, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BERTIL'S VITAMIN K2-VITAMIINI TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.