BERTIL'S VITAMIN B12-VITAMIINI+FOLAATTI IMESKELYTABL 100 KPL

16,60 € (0,17 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Raikkaan appelsiinin makuinen ravintolisä sisältää metyylikobalamiinia ja folaattia. Bertil’s Vitamin B12 -imeskelytablettien sisältämä B12-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja folaatti auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tabletin imeskely parantaa B12-vitamiinin vaikutuksia. Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuiset: 1 tabletti päivässä, imeskellen hitaasti suussa. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: B12-vitamiini 1000 mikrog., folaatti 250 mikrog. Ainesosat: Makeutusaine ksylitoli, täyteaine selluloosajauhe, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, luontainen appelsiiniaromi, metyylikobalamiini 0,3 % glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti Quatrefolic 0,2%. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BERTIL'S VITAMIN B12-VITAMIINI+FOLAATTI IMESKELYTABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.