BERTIL'S KELASIN SINKKIASETAATTI 10 MG IMESKELYTABL 120 KPL

5/5
8,10 € (0,07 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Mustaherukan ja sitruunan makuinen imeskeltävä sinkkivalmiste kuuriluontoisesti käytettäessä flunssan oireiden lievittämiseen ja flunssan kestoa lyhentämään. Bertil's Kelasin Sinkkiasetaatti imeskelytabletti sopii myös säännölliseen pitkäaikaiseen käyttöön ja vastustuskyvyn ylläpitoon 1 tabletin päiväannoksella. Tuotteen sinkkiasetaatti ja -glysinaatti edistävät vastustuskyvyn normaalia toimintaa. Kun kuuriluontoinen hoito aloitetaan 24 tunnin sisällä flunssan alkamisesta, flunssan kesto lyhenee ja sen voimakkuus vähenee. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Kelatoidun sinkin aminohapot ovat kasviperäisiä.  Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria, eikä eläinperäisiä aineosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille kuuriluontoisessa käytössä: 1 imeskelytabletti imeskellään hitaasti 8 kertaa päivässä enintään 7 päivän ajan. Säännöllisessä käytössä sekä yli 4-vuotiaille: 1 tabletti päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Yksi tabletti sisältää: 10 mg sinkkiä, josta 5 mg sinkkiasetaattina ja 5 mg sinkkibisglysinaattina. Ainesosat: Makeutusaine ksylitoli, sinkkibisglysinaatti 8 % (5 mg/tbl), sinkkiasetaatti 3 % (5 mg/tbl), emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, luontainen mustaherukka- ja sitrusaromi. Sisältää makeutusainetta.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Ihan huippu!
Normaalisti flunssani kesti 2 viikkoa. Nyt selvisin 3 päivässä! Suosittelen lämpimästi. Käytän jatkossakin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BERTIL'S KELASIN SINKKIASETAATTI 10 MG IMESKELYTABL 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.