BERTIL'S KELASIN SINKKI 15 MG TABL 100 KPL

5/5
8,20 € (0,08 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nieltävä sinkki solujen, vastustuskyvyn, hiusten ja kynsien hyväksi. Bertil's Kelasin Sinkki -tablettien sinkki edistää normaalia immuunipuolustusta sekä luuston, hiusten ja kynsien hyvinvointia. Kelasin sinkki on hyvin imeytyvässä aminohappokelaattimuodossa. Aminohapot ovat kasviperäisiä. Laktoositon, gluteeniton ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Yli 12-vuotiaille: 1 tabletti päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: sinkki 15 mg. Ainesosat: täyteaine selluloosajauhe, maltodekstriini, sinkkibisglysinaatti 22 %, maissitärkkelys, emulgointiaine, rasvahappojen magnesiumsuolat.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Vastustuskyvyn ylläpitäjä
Kuulunut jokaiseen päivään jo useamman vuoden ajan. Flunssa pysynyt melkein kokonaan poissa. Jos sairastuu, menee nopeammin ohi. Iho, hiukset ja kynnet ovat hyvässä kunnossa.
Heti ensimmäisten flunssaoireiden ilmestyttyä
Heti ensimmäisten flunssaoireiden ilmestyttyä 2 tabua, ja flunssaa ei tule ollenkaan tai ainoastaan lievänä.
Hyvä flunssan karkoittaja
Syön sinkkiä ympäri vuoden ja olen huomannut, että flunssa pysyy hyvin loitolla. Myös hiukset ja kynnet ovat kokeneet kasvupyrähdyksen sinkin myötä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BERTIL'S KELASIN SINKKI 15 MG TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.