BERTIL'S KELASIN MAGNESIUM TABL 1432 200 KPL

17,60 € (0,09 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Magnesiumia sisältävä ravintolisä lihaksille ja suonenvetoihin. Bertil’s Kelasin Magnesium -tablettien magnesium on hyvin imeytyvänä aminohappokelaattina. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Tabletit ovat kooltaan pieniä, pyöreitä ja helposti nieltäviä. Yksi tabletti sisältää 85 mg magnesiumia. Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 14-vuotiaille: 2 tablettia 2 kertaa päivässä tai 4 tablettia illalla. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 4 tablettia sisältää: Magnesium 340 mg (1 tabletti sisältää 85 mg magnesiumia). Ainesosat: magnesiumbisglysinaatti 69%, magnesiumoksidi, täyteaine selluloosajauhe, happamuudensäätöaine E341, paakkuuntumisenestoaine E551, emulgointiaine E470.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BERTIL'S KELASIN MAGNESIUM TABL 1432 200 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.