BEREX ORIGINAL TABL 50 KPL

8,60 € (0,17 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen B-vitamiinivalmiste. Sopii erityisesti sinulle, joka koet olosi väsyneeksi työelämässä tai opiskelussa. Valmiste sisältää kaikki B-vitamiinit sekä foolihappoa. B6- ja B12-vitamiinit vähentävät väsymystä ja uupumusta sekä tukevat hermostoa ja psykologisia toimintoja. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä aikuisille. Ei pienille lapsille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: B1-vitamiini 8 mg, B2-vitamiini 15 mg, B3-vitamiini 125 mg, B5-vitamiini 23 mg, B6-vitamiini 13 mg, B12-vitamiini 200 mikrog, Biotiini 200 mikrog, foolihappoa 400 mikrog. Ainesosat: täyteaineet (muokattu tärkkelys, mikrokiteinen selluloosa, mannitoli), nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, paakkuuntumisenestoaineet (etyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, magnesiumstearaatti), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyliselluloosa, talkki), pyridoksiinihydrokloridi, ribofalviini, tiamiinimonohydraatti, stabilointiaine (ykisioemäksinen natriumfosfaatti), väriaineet (E171, E101 (i)), pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini, D-biotiini.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEREX ORIGINAL TABL 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.