BEPANTHOL LOTION 200 ML

5/5
13,50 € (67,50 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kosteuttava lotion kaikille ihotyypeille. Soveltuu ihon kosteuttamiseen, rauhoittamiseen ja viilentämiseen esim. suihkun, kylvyn, saunan ja auringonoton jälkeen. Kevyt lotion korjaa ja rauhoittaa rasittunutta ihoa. Hajustettu.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Aqua, paraffinum liquidum, PEG-6 stearate, panthenol, dimethicone, chlorhexidine dihydrochloride, parfum, pantolactone, disodium EDTA.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Jokapäiväinen käyttötuote
Olen käyttänyt yli kymmenen vuotta tätä tuotetta. Imeytyy hyvin, ei tahraa: vartalon kosteutukseen, kutiseviin ihon kohtiin, auringonotonjälkeen-tuotteeksi jne.
Imeytyy hyvin, pehmittää ihoa, miellyttävä mieto tuoksu, hinta-laatusuhde ok
Paras kokelemani ihonhoitovoide, jäin koukkuun.
Pidän ja käytän paljon!
Pidän ja käytän paljon!Loistava hinta-laatusuhde, miellyttävä ja nopeasti imeytyvä, reilusti kosteuttava tuote esim. saunan tai uinnin jälkeen
Paras
Kevyt, hyvin imeytyvä, kosteuttava ja rauhoittava lotion. Tuntuu hyvältä esim.auringon oton jälkeen. Suosikkini.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEPANTHOL LOTION 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.