BEPANTHEN EYE SILMÄTIPAT 40X0,5 ML

5/5
23,60 € (1180,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kosteuttavat silmätipat kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille. Bepanthen Eye silmätipat muodostavat silmän pinnalle kirkkaan suojakalvon, joka rauhoittaa ja lievittää silmien kuivuutta pitkäkestoisesti. Silmätipat sisältävät hyaluronihappoa ja dekspantenolia. Tipat eivät sumenna näköä ja sopivat yhdessä piilolinssien kanssa. Säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Tuotteen käyttö

Tiputa 1-2 tippaa kumpaankin silmään useita kertoja vuorokaudessa tarpeen mukaan.

Tuotteen koostumus

1 ml sisältää: natriumhyaluronaatti 0,15 %, dekspantenoli 2 %, natriumkloridi, natriumsitraatti, sitruunahappo, injektionesteisiin käytettävä vesi.

Tuotearviot (15)

Nopea apu kuiville silmille
Loistava tuote kuiville ja/tai kutiseville silmille. Ei sumenna näköä ja helpottaa oireita välittömästi. Suosittelen!
Toimiva loistotuote
Nopea ja helppo apu kuiville silmille, suosittelen.
Loistava apu
Loistava apu kuivasilmäiselle. Lisäksi tämä tuote ei kutita eikä ärsytä, kuten joskus jotkut silmätipat ovat tehneet. Herkille silmille ehdoton!
Nopea apu kuiville silmille
Kätevä kertakäyttöpakkaus, hygieeninen ja helppo avata. Näpsäkkä laittaa käsilaukkuun iltamenoja tai työpäivää varten. Toimii myös piilolinssien kanssa. Ei valu, ei kirvele, ei sumenna näköä.
Todella toimiva tuote kuiviin silmiin
-
Hyvin kosteuttava ja helppokäyttöinen
Kosteuttaa erittäin tehokkaasti eikä kirvele silmissä. Voin suositella kuvista silmistä kärsiville.
Antavat silmille rauhoittavan ja raikkaan tunteen
Kun talvi lähestyy ja kotona aloitetaan lämmitys niin huoneilma kuivuu, niin tällöin myös silmät kuivuvat. Bepanthen Eye silmätipat antavat silmille rauhoittavan ja raikkaan tunteen ja kirvelevä tunne poistuu. Käytän tuotetta myös siksi kun se on säilöntäaineeton. Myös vanha koirani käyttää Bepanthen Eyeta kun hänellä on kuivat silmät. Tuotteen pakkauksesta saa helposti yhden tipan kerralla, mikä helpottaa laittamista.
Rauhoittaa ja kostuttaa
Helppo ja hyvää käyttää
Kuivasilmäisen apu
Näyttöpäätetyöskentelyn kuivattamille ja väsyttämille silmille erinomainen tuote. Perheessä 3/4 käyttää näitä silmätippoja.
Loistava tuote silmilleni
Tipat on helppo annostella silmiin turvallisesti ja hygieenisesti.
Ehdottomasti paras!
Miellyttävä käyttökokemus! Paransi kuivat silmät jo muutaman päivän jälkeen, ei tee kalvoa tai tunnu ollenkaan epämiellyttävältä, parhaat silmätipat tähän mennessä!
Erittäin hyvä
Kosteuttaa kuivia silmiä tehokkaasti ja on miellyttävän tuntuinen silmissä.
Rauhoittaa ja kosteuttaa
Hyvä, toimiva tuote. Rauhoittaa ja koskeuttaa silmiä tehokkaasti. Pipeteissä on kätevät korkit, jolla sen voi sulkea myöhempää käyttöä varten. Käteviä kuljettaa mukana. Jatkuvassa köytössä isompi pakkaus edullisempi.
Loistava
Tässä loistava tuote mukana kuljetettavaksi esim piilolinssin käyttäjille
Hyvä turvallinen tuote
Ei kirvele, luotettava ja turvallinen tuote

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEPANTHEN EYE SILMÄTIPAT 40X0,5 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.