BEPANTHEN EYE SILMÄTIPAT 20X0,5 ML

5/5
13,20 € (1320,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kosteuttavat silmätipat kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille. Bepanthen Eye silmätipat muodostavat silmän pinnalle kirkkaan suojakalvon, joka rauhoittaa ja lievittää silmien kuivuutta pitkäkestoisesti. Silmätipat sisältävät hyaluronihappoa ja dekspantenolia. Tipat eivät sumenna näköä ja sopivat yhdessä piilolinssien kanssa. Säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

Tuotteen käyttö

Tiputa 1-2 tippaa kumpaankin silmään useita kertoja vuorokaudessa tarpeen mukaan.

Tuotteen koostumus

1 ml sisältää: natriumhyaluronaatti 0,15 %, dekspantenoli 2 %, natriumkloridi, natriumsitraatti, sitruunahappo, injektionesteisiin käytettävä vesi.

Tuotearviot (16)

Erittäin hyvä tuote
Tämä tuote on mielestäni paras silmien kosteuttamiseen. Reilusta pakkauskoosta riittää käyttöön pitkäksi aikaa ja kerta-annokset kätevä käyttää, säilyttää ja pitää mukana.
Hyvä
Kätevä ottaa mukaan mm. matkoille tai kaupungille, auttaa kuiviin silmiin
Loistava
Erittäin hyvä tuote joka toimii. Silmät ovat kuin uudet!
Tehokas apu kuiviin silmiin, hinta-laatusuhde kohdillaan, kätevät yksittäispakkaukset
Luottotuote kuiviin silmiin ja apuna myös silloin, jos silmään on joutunut roska.
Hyvä
Kerta-annospakkaukset olivat valinnan peruste. Toimii hyvin.
Todella hyvä.
Helpottaa kuivia silmiä tehokkaasti
Erinomaiset silmätipat piilolinssien käyttäjälle
Monenlaiset silmätipat testanneena nämä ehdoton suosikki, kosteuttaa hyvin eikä tippoja tarvitse olla koko aikaa lisäämässä. Kerta-annospipetit kulkevat kätevästi mukana laukussa ja tiedän, että mitään ylimääräisiä säilöntäaineita ei mene silmiin.
Toimiva
Erittäin kuivista ja kutisevista silmistä kärsivälle nämä tipat ovat pelastus!
Säihkyvät silmät
Jo muutama tippa auttaa vuotaviin ja punoittaviiin silmiin. Kerta-annospakkaus kulkee hyvin mukana. Ehdoton tuote varsinkin talvella.
Hyvä
Helppo pitää mukana; yksittäiset annokset mahdollisimman steriilejä käyttää.
Erittäin hyvä
Loistava tuote kosteuttamaan ja rauhoittamaan ärtyneitä silmiä. Kerta-annospakkaukset loistavia ottaa reissuun mukaan.
10
Tämä kosteustippa toimii hyvin. Olen käyttänyt jo eräänkin paketin. Nyt kun alkoi taas lämmityskausi niin huomaa, että tipat ovat erittäin tehokkaat. Myös, jos katselee paljon näyttöä. Ehdoton toimivuus. Antaisin tälle tuotteelle 10 tähteä.
Loistava tuote
Kosteuttaa silmät hyvin ja kutina helpottaa välittömästi. Suljettava korkki on plussaa!
Rauhoittaa ja kosteuttaa
Miellyttävä ja tehokas. Kosteuttaa ja rauhoittaa välittömästi. Plussana ns. suljettava korkki, jotta tippoja voi käyttää myöhemmin uudelleen. Kertakäyttöpipettinä erinomaisia kuljettaa mukana esim. laukussa ja hygieenisempiä kuin isommat silmätippapullot. Miinuksena hinta.
Toimiva tuote
Kosteuttaa ja helpottaa kuivien silmien oloa loistavasti! Kertapipettejä on helppo kuljettaa päivän aikana mukana. Annoskoot ovat tosin mielestäni liian suuria, eikä pipettiä voi sulkea, ja tippoja jää itselläni siis käyttämättä.
Huipputuote
Erinomainen kosteuttava tippa, joka helpottaa kuivuneiden tai ärtyneiden silmien vointia.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEPANTHEN EYE SILMÄTIPAT 20X0,5 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.