BENEGAST REDUFLUX 500 MG LIUOS ANNOSPUSSI 15X10 ML

5/5
10,00 € (66,67 €/L)
Saatavuus: Tuote tilapäisesti loppu.

Tuotetieto

Happoja neuraloivat suolat ja vatsan limakalvoja suojaava alginaatti närästykseen ja happamiin röyhtäisyihin. Reduflux tuo nopean avun happovaivoihin ja vaikutus kestää neljän tunnin ajan. Piparmintunmakuinen liuos on pakattu käteviin annospusseihin. Alumiiniton ja sokeriton. Sopii raskaana oleville ja imettäville.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille: 1-2 nestepussia aterian jälkeen ja nukkumaan mennessä oireiden mukaan. Vuorokaudessa ota korkeintaan 8 nestepussia.

Tuotteen koostumus

Yksi annospussi sisältää: 500 mg Phycodol. Aineosat: phycodol (ruskoleväuute), natriumbikarbonaatti, kalsiumkarbonaatti, karbomeeri, natriumsakkariini, natriummetyyliparahydroksibentsoaatti, piparminttuöljy, natriumhydroksidi ja puhdistettu vesi.

Tuotearviot (4)

Loistava tuote.
Apu tulee heti eikä joskus. PALJON parempi kuin mitkään happosalpaajat!
Luonnolliset ainekset!
Paras apu pahaan närästysvaivaan!
Nopea ja helppo
Tosi kätevä ja auttaa heti. On tehokkaampi apu kuin vatsahappoa neutraloivissa lääkkeissä.
Aivan paras!
Yhdellä tabletilla närät pois!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BENEGAST REDUFLUX 500 MG LIUOS ANNOSPUSSI 15X10 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.