BELLADOT WARMING LUBRICANT WATER BASED 50 ML

10,30 € (206,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Lämmöntuntua antava vesipohjainen liukuvoide. Belladot Warming Lubricant Water Based liukuvoide antaa iholle ihanan kihelmöivän, lämmittävän tunteen. Liukuvoide on tahraamaton ja se on helppo pestä pois. Voidaan käyttää kondomin kanssa tai ilman. Pakattu käytännölliseen ja hygieeniseen pumppupulloon, josta valmistetta on helppo annostella. Hajusteeton ja väritön.

Tuotteen käyttö

Käytä tarvittaessa, muutama tippa on riittävä määrä. Huomioithan, että liukuvoide saattaa vaikuttaa siittiöiden liikkuvuuteen.

Tuotteen koostumus

Glycerin, aqua, monopropylene glycol, hydroxyethyl cellulose, stevioside, Stevia rebaudiana leaf extract, sodium benzoate, potassium sorbate, lactic acid.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BELLADOT WARMING LUBRICANT WATER BASED 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.