BELLADOT STRAWBERRY LUBRICANT LIUKUVOIDE 50 ML

5/5
11,10 € (222,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hellävarainen vesipohjainen liukuvoide, joka on mansikan makuinen ja tuoksuinen! Belladot Strawberry Waterbased Lubricant liukuvoide on tahraamaton ja se on helppo pestä pois. Optimaalinen pH 4,7. Voidaan käyttää kondomin kanssa tai ilman. Pakattu käytännölliseen ja hygieeniseen pumppupulloon, josta valmistetta on helppo annostella. 

Tuotteen käyttö

Käytä tarvittaessa, muutama tippa on riittävä määrä. Huomioithan, että liukuvoide saattaa vaikuttaa siittiöiden liikkuvuuteen.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, aroma, hydroxyethyl cellulose, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid.

Tuotearviot (1)

IHANAA!
Tosi ihana mansikanmakuinen liukkari! Minulla on herkkiä limakalvoja mutta tää oli kuitenkin minulle yhteensopiva.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BELLADOT STRAWBERRY LUBRICANT LIUKUVOIDE 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.