BEAUTYBLENDER MEIKKISIENI ORIGINAL PINK 1 KPL

4/5
20,20 € (20,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

beautyblender on innovatiivinen, veden kanssa kokonsa tuplaava meikkisieni, jonka huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen. Reunattoman muotonsa ansiosta beautyblender ei jätä rajoja. Sienen ainutlaatuinen materiaali imee itseensä vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sienen pinnalla eikä sitä mene hukkaan. beautyblenderin patentoitu materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja pehmeäksi, lähes meikittömän näköiseksi! Lateksiton. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Kostuta meikkisieni, purista liika vesi pois, kuivaa sienen pinta kevyesti pyyhkeellä ja olet valmis käyttämään beautyblender -meikkisientä. Taputtele meikkivoide tai kosteusvoide iholle. Pese beautyblender hellävaraisesti jokaisen käytön jälkeen, kuivaa se pyyhkeeseen ja aseta ilmavaan paikkaan kuivumaan. Voit myös käyttää beautyblenderin tuotepakettia ”jalustana” kuivumisen ajan. Suosittelemme puhdistukseen blendercleanser-puhdistussaippuoita. beautyblenderin värjäämisessä on käytetty ympäristöystävällisiä väriaineita. Tämän vuoksi meikkisieni saattaa päästää väriä ensimmäisillä pesukerroilla. Väri ei tahraa ihoa tai vaatteita ja sen irtoaminen loppuu muutaman pesukerran jälkeen.

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (3)

Ihana mutta kallis
Levittää meikkivoiteen tasaisesti ja antaa siten upean lopputuloksen. Hinta on kuitenkin kova, joten käytän muita välineitä meikkivoiteelle. Imee meikkivoidetta jonkin verran itseensä.
Paras meikkisieni!
Levittää meikkivoiteen todella tasaisesti ja nopeasti. Tämä on ainut tuote jota enää käytän meikin levitykseen. Miinusta kalliista hinnasta ja tuote imee hiukan meikkivoidetta itseensä.
Kätevä!
Kostutettuna toimii erityisesti irtopuuterin töpöttelyyn. Tuntuu harmillisesti imevän itseensä ison osan meikki- ja peitevoiteesta, jos niitä tällä koittaa levittää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BEAUTYBLENDER MEIKKISIENI ORIGINAL PINK 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.