BASIDERM OIL CONTROL FOAM WASH 235 ML

15,30 € (65,11 €/L)
TAI

Tuotetieto

Mieto ja rauhoittava puhdistusvaahto, joka on kehitetty erityisesti rasvaiselle, epäpuhtaalle ja aknelle alttiille iholle. Sopii myös herkälle iholle, jota hoidetaan aknelääkkeillä. Basiderm Oil Control Foam Wash poistaa tehokkaasti iholta ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia, jotka voivat tukkia ihohuokosia ja johtaa finnien syntyyn. Lisäksi tuotteen matala pH-arvo auttaa säilyttämään ihon luonnollisen suojan. Saippuaton.

Tuotteen käyttö

Käytä aamuin illoin kostealle iholle. Hiero pieni määrä vaahtoa kasvoille. Huuhtele hyvin vedellä.

Tuotteen koostumus

Vesi, sinkki coceth sulfaatti, glyseriini, PEG-75, amyylisinnamaali, bentsyylibentsoaatti, sitronelloli, dinatrium glykyrritsaatti, dinatrium EDTA, geranioli, hydroksisitronellaali, linalool, PEG-7 glyserylikokoaatti, PEG-40 hydrogenoitu risiiniöljy, PEG-200 hydrogenoitu glyseryyli palmaatti, natriumbentsoaatti, sinkkiglukonaatti, parfyymi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BASIDERM OIL CONTROL FOAM WASH 235 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.