BAREMINERALS ORIGINAL FOUNDATION SK15 LIGHT 8 G

45,00 € (5625,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Irtomineraalimeikkipohja sisältää iholle hyvää tekeviä mineraaleja, jotka antavat kasvoillesi terveen, luonnollisen sävyn ja kauniin hehkun. bareMinerals Original Foundation häivyttää ihon pieniä virheitä tehden ihosta virheettömän ja luonnollisen kuulaan. Meikkipuuterin valoa heijastava, puhdas koostumus sisältää ainoastaan viisi mineraali-ainesosaa, jotka kosteuttavat ja kirkastavat ihoa. Höyhenenkevyt puuteri jättää iholle voidemaisen tunteen, ja sen peittävyyttä on helppo säädellä kerrostamalla.

Tuotteen käyttö

1) Ota pieni määrä jauhetta kannelle. Työstä jauhe siveltimeen pehmeästi pyörittäen kantta vasten, kunnes kaikki jauhe on imeytynyt siveltimeen. 2) Kopauta mahdollinen ylimääräinen jauhe kannelle. Siveltimen pinnassa ei tule olla irtojauhetta näkyvästi esillä. 3) Levitä meikkijauhe pyörivin liikkein kasvoille aloittaen kasvojen ulkonurkista ja työstäen kohti kasvojen keskiosaa. Mitä useampi levityskerta, sitä peittävämpi lopputulos.

Tuotteen koostumus

Mica, bismuth oxychloride (CI 77163), titanium dioxide (CI 77891), iron oxides (CI 77499, CI 77492, CI 77491).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BAREMINERALS ORIGINAL FOUNDATION SK15 LIGHT 8 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.