B-MAX VET TABLETTI KISSOILLE+KOIRILLE 150 KPL

3/5
10,20 € (0,07 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

B-vitamiinitabletti koirille ja kissoille. Lemmikki tarvitsee B-vitamiineja kehon normaalin toiminnan ylläpitämiseen sekä energian tuotantoon. Stressi ja fyysinen rasitus lisäävät eläimen B-vitamiinien tarvetta. Valmiste sopii erityisesti koirille ja kissoille, joilla lihas- ja hermosto-ongelmia.

Tuotteen käyttö

Annostus koiralle ja kissalle 1 tabletti / 10 kg vuorokaudessa.

Tuotteen koostumus

Ravitsemuksellinen koostumus: 1 tabletti sisältää: B3-vitamiini 18 mg, B5-vitamiini 4 mg, B6-vitamiini 2,2 mg, B2-vitamiini 1,6 mg, B1-vitamiini 1,4 mg, foolihappo 300 mikrog, B12-vitamiini 3 mikrog, biotiini 30 mikrog.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Hyvä ja edullinen :)
Hyvin toiminut meillä. On todella helppo murtaa neljään osaan pienelle koiralle.
Iso tabletti, vaikutusta vaikea arvioida
Ostin pienelle koiralle helpottamaan muuttuneesta elämäntilanteesta aiheutunutta stressiä. Tabletti on melko iso ja pitää jakaa 1/4 osaan saadaksemme sopivan annoksen. Tarjolla voisi olla pienelle koiralle pienempi tablettikoko. Vaikutusta on vaikea arvioida, koska vaikutus ei ala heti ja viikkojen kuluessa koiran stressitaso muutenkin helpottuu kun tottuu uuteen tilanteeseen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: B-MAX VET TABLETTI KISSOILLE+KOIRILLE 150 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.