AVENE GENTLE EYE MAKE-UP REMOVER 125 ML

5/5
15,80 € (126,40 €/L)
TAI

Tuotetieto

Geelimäinen silmämeikin poistoaine vesiliukoiselle silmämeikille. Avene Gentle eye make-up remover sopii hyvin herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Se ei kirvele, koska pH-arvo sama kuin kyynelnesteessä. Geelimäinen silmämeikin poistoaine poistaa tehokkaasti meikin sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ohutta silmänympärysihoa. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Kostuta vanulappu silmämeikinpoistoaineella, paina kevyesti luomelle ja anna vaikuttaa hetki. Poista meikki luomilta ja ripsistä kevyesti pyyhkimällä ripsien juurista kärkeen päin.

Tuotteen koostumus

Avene aqua, triethanolamine, sodium chloride, poloxamer 188, acrylates / C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, phenethyl alcohol, sorbitol, triclosan, aqua.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Tehokas ja hellävarainen silmämeikin puhdistusaine
Poistaa tehokkaasti silmämeikin, eikä ärsytä herkkää ihoa silmien ympärillä. Koostumus mukava. Tämä on luottotuotteeni, jota en pois vaihtaisi!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: AVENE GENTLE EYE MAKE-UP REMOVER 125 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.