AVECYD PESUNESTE SININEN HAJUSTAMATON 250 ML

5/5
5,60 € (22,40 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hapan pesuneste (pH 3,5) usein toistuvaan pesuun kaikenikäisille. Avecyd pesuneste sopii ärtyneen ja kuivan ihon pesuun, rasvaisen ja finnisen ihon pesuun, päivittäiseen hiusten ja hiuspohjan pesuun, intiimipesuun seka vauvojen kylpyveteen. Sopii hyvin myös käsienpesuun. Hajustamaton.

Tuotteen koostumus

Avecyd hajustamaton (sininen): Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, PEG-3 Distearate, PEG-9 Stearate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Phosphate, Methylparaben, Sodium Hydroxide. Avecyd hajustettu (vihreä): Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, PEG-3 Distearate, PEG-9 Stearate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Phospate, Methylparaben, Parfum (7-Hydroxycitronellal), Sodium Hydroxide.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Ainoa hyvä pesuneste intiimipesuun
Ensimmäinen ja ainoa pesuneste, missä ei ole turhia, vaahtoa lisääviä ainesosia. Sopii myös koko kehon puhdistukseen. Riittävän alhainen pH, myös uimahallireissulle sopiva tuote :)
Todella hyvä pesuneste
Hyvä pesuneste sekä iholle että intiimialueelle. Olen käyttänyt monta vuotta enkä luovu siitä. Ei kuivata ihoa, eikä jätä sitä tahmeeksi. Suosittelen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: AVECYD PESUNESTE SININEN HAJUSTAMATON 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.