AUDISPRAY ADULT 50 ML

4/5
16,10 € (322,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Merivesiliuos, joka sulattaa nopeasti korvavahan ja puhdistaa korvan eikä tarvitse käyttää vanupuikkoja, jotka vain työntävät korvavahaa tärykalvoa kohti. Poistaa korvista hellävaraisesti ylimääräisen korvavahan, pölyn ja epäpuhtaudet, ja ehkäisee tukosten muodostumista. Jos tukos on jo syntynyt, Audisprayn käyttö auttaa lääkäriä sen poistamisessa. Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille.

Tuotteen käyttö

Ennen käyttöä pullo käännetään vaaka-asentoon, jolloin kantajakaasu sekoittuu sisältöön. Suihkutetaan tuotetta korvaan. Hierotaan korvaa kevyesti pinnalta. Kallistetaan korvaa, jolloin ylimäärä nestettä poistuu. Huuhdellaan annostelukärkeä lämpimässä vedessä noin 10 sekunnin ajan (estää tukkeutumisen) aina käytön jälkeen. Ainetta sumutetaan korvaan 2-3 kertaa viikossa tai päivittäin, jos korvavahaa on paljon tai jos henkilö käyttää kuulokojetta.

Tuotteen koostumus

Merivesisuolaliuos.

Tuotearviot (4)

Korvaavia löytyy
Vesi ajaa täysin saman asian, murto-osalla tuon hinnasta. Hyvin toimii kun vertailee irtoavaa tavaran määrää.
Hyväksi todettu.
Hyvä tuote. Nyt tarve lähteä taas vaihteeksi ostamaan uusi.
Hyvä tuote
On auttanut kutiseviin korviin ja poistanut vahaa. Pullo on kyllä riittoisa, mutta hinta saisi olla silti edullisempi.
Toimii hyvin.
Tuote on hyvä ja sen loppuessa tulee ostettua uusi.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: AUDISPRAY ADULT 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.