ARTHROBALANS PLUS TABL 120 KPL

4/5
44,00 € (0,37 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Glukosamiinisulfaattia, kondroitiinisulfaattia, orgaanista rikkiä (MSM) ja C-vitamiinia sisältävä valmiste nivelille. Valmisteen sisältämä C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 tablettia päivässä. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen äyriäisille. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytössäsi on säännöllinen lääkitys, keskustele valmisteen käytöstä lääkärin tai farmaseutin kanssa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: glukosamiini 400-800 mg, kondroitiinisulfaatti 400-800 mg, MSM (metyylisulfonyylimetaani) 200-400 mg, C-vitamiini 50-100 mg. Aineosat: glukosamiinisulfaattikaliumkloridi (äyriäisestä), kondroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), täyteaineet (E460, E463), askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (E470b, E464, E463), paakkuuntumisenestoaineet (E551, E553b), väriaineet (E171, E172, E104).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Vähensi nivelrikon kipua
Itselläni on isovarpaan tyvinivelessä kulumaa ja tämä valmiste on auttanut paljon. Ennen tuotteen käyttöä kävely oli todella tuskaista, mutta nyt sujuu suurimman osan ajasta lähes normaalisti!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ARTHROBALANS PLUS TABL 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.