ARTHRO 90 KPL

25,20 € (0,28 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Acti-Joint -yhdistelmän (glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, hyaluronihappo, polysakkaridit ja kollageeni) sekä C-vitamiinia sisältävä valmiste nivelille. Arthro kapselin sisältämät glukosamiiini, kondroitiinisulfaatti ja hyaluronihappo ovat nivelen joustavuutta, elastisuutta ja paineenkestoa ylläpitäviä aineita. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

3 kapselia vuorokaudessa. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville eikä diabeetikoille tai äyriäisallergikoille. Jos käytössäsi on säännöllinen lääkitys, keskustele valmisteen käytöstä lääkärin tai farmaseutin kanssa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 3 kapselia sisältää: b-Glu glukosamiinikloridi 1500 mg (vapaa glukosamiini 1245 mg), CS b-Bioactive kondroitiinisulfaatti 200 mg, C-vitamiini 75mg, Mobilee (hyaluronihappo 60-75 %, polysakkaridit ja kollageeni 20 mg). Ainesosat: Acti-Joint® (500 mg b-Glu™ (glukosamiinihydrokloridi; äyriäisistä), 67 mg CS b-Bioactive® (kondroitiinisulfaatti), 25 mg C-vitamiini ja 7 mg Mobilee® (hyaluronihappo 60-75%, polysakkarideja ja kollageenia)), gelatiini, magnesiumsteraatti, väriaineet (E-171, E-172).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ARTHRO 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.