AQUACEL EXTRA 10X10CM 10 KPL

60,00 € (6,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kuituvahvistettu, pehmeä haavasidos. Aquacel Extra hydrofiber haavasidos luo ja ylläpitää kosteaa, haavan paranemista edistävää ympäristöä. Aquacel imee itseensä haavaeritettä ja geeliytyy. Geelimäinen sidos ylläpitää luontaista haavanparanemisympärisympäristöä. Sidos on helppo poistaa vahingoittamatta haavanpohjaa.

Tuotteen käyttö

Laita suoraan haavalle ja peitä toisella sidoksella (esim. kosteuden säilyttävällä Duoderm Extra Thinillä tai jos haavalta on runsas eritys niin voi peittää haavatyynyllä). Sidos geeliytyy imiessään haavaeritettä. Jos haava on kuiva, voidaan sidosta kostuttaa keittosuolaliuoksella tai vedellä. Poista sidos haavalta suihkuttamalla.

Tuotteen koostumus

Natriumkarboksimetyyliselluloosakuitu vahvistettuna kuitukangasmaiseksi.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: AQUACEL EXTRA 10X10CM 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.