AQUACEL AG 10X10CM 1 KPL

11,50 € (11,50 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Antimikrobinen (mikrobeja tappava tai niiden lisääntymistä estävä) sidos, jota käytetään tulehtuneisiin haavoihin tai kun halutaan vähentää bakteerikantaa tulehdusten ennaltaehkäisemiseksi tai parantumisen nopeuttamiseksi. Luo ja ylläpitää kosteaa, haavan paranemista edistävää ympäristöä. Sidosta ei tule käyttää henkilöllä, jolla on yliherkkyys hopealle tai natriumkarboksimetyyliselluloosalle. Ei ole yhteensopiva öljypohjaisten tuotteiden, kuten vaseliinin, kanssa.

Tuotteen käyttö

Käytetään kuivana erittävään haavaan. Jos haava on kuiva, voidaan sidosta kostuttaa fysiologisella keittosuolaliuoksella. Aquacel Ag -sidos asetetaan 1-2 cm haavareunojen yli. Siten sidos estää haavaeritteen valumisen terveelle iholle ja haavanreunojen hautumisen. Tuotetta saa tarvittaessa leikata. Peitetään toisella sidoksella (esim. kosteuden säilyttävällä Duoderm Extra Thinillä). Aquacel Ag voidaan vaihtaa 1-7 päivän välein haavaeritteen määrästä ja haavan kliinisestä tilasta riippuen.

Tuotteen koostumus

1,2 % ionista hopeaa, natriumkarboksimetyyliselluloosan (CMC) Hydrofiber-kuitu.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: AQUACEL AG 10X10CM 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.