APTUS TEHOBAKT PET JAUHE KOIRILLE/KISSOILLE 140 G

4/5
13,00 € (92,86 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Maitohappobakteereja sisältävä lisäravinneseos mahan ja suolen toiminnan tasapainottamiseen koirilla ja kissoilla ruokinnan muutoksien aiheuttamissa suolistohäiriöissä, vieroituksen yhteydessä, antibioottihoidon aikana sekä matkustattessa. Tehobaktin maitohappobakteerit lisääntyvät suolistossa ja laskevat suoliston pH:ta. Hyvälaatuisten bakteerien lukumäärä nousee ja näin tautia aiheuttavien bakteerien elinmahdollisuudet heikkenevät. Pektiini suojaa suoliston limakalvoa. Merilevässä on runsaasti välttämättömiä hivenaineita. Laktoositon.

Tuotteen käyttö

Koiralle 1-3 mittalusikallista ja kissalle 0,5-1 mittalusikallista päivässä 5-10 päivän ajan ruokaan sekoitettuna. Jos suolistohäiriö on voimakas, annos voidaan kaksinkertaistaa 3-4 päivän ajaksi. Ripuloivan eläimen tulee saada riittävästi nestettä, vähintään 0,5-1 dl kiloa kohti päivässä. Mittalusikallinen on 2 g.

Tuotteen koostumus

Ravintoainekoostumus: raakarasva 1,8 %, raakavalkuainen 2,5 %, raakakuitu 36 %, tuhka 9 %, Enterococcus faecium, NCIMB 10415, (E1705) 2 miljardia pmy/g. Koostumus: merileväjauhe, pektiini (E 440), maitohappobakteeriseos, mikrokiteinen selluloosa.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Kissa ei syö
Voi olla mainio tuote koirille, mutta harva kissa syö ruokaa, johon on sekoitettu kuivattua merilevää.
Toimi!
Auttoi meidän koiravanhuksen löysään vatsaan heti. :)
Hyvä apu koirien mahaongelmissa
Koirataloudessa tätä aina jääkaapissa.
Kätevä sekoittaa ruokaan
Kätevä tuote, jonka voi sekoittaa ruoanjoukkoon, niin ei tarvitse syöttää pillereitä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: APTUS TEHOBAKT PET JAUHE KOIRILLE/KISSOILLE 140 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.