APTUS EFORION VET ÖLJY 200 ML

23,60 € (118,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Välttämättömiä rasvahappoja sisältävä täydennysravintovalmiste koirien ja kissojen ihon, turkin ja kynsien hyvinvoinnin ylläpitoon. Aptus Eforion öljy sisältää eläimille sopivassa suhteessa omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Erityisesti vähän rasvaa sisältävän ruokinnan yhteydessä. Käytetään myös lieviin iho-ongelmiin, kuten hilseilyyn ja kuivaan karvaan.

Tuotteen käyttö

Annostellaan suoraan suuhun tai ruokaan sekoitettuna. 1 pumpunpainallus (2 ml) 6 kiloa kohti kerran päivässä. Koirille (alle 6kg) 1 pumpunpainallus päivässä, koirille (6-12kg) 2 pumpunpainallusta päivässä, koirille (12-20kg) 3 painallusta päivässä ja koirille (yli 20kg) 4-6 painallusta päivässä. Kissoille 0,5-1 painallusta päivässä. Ensimmäisten 3-5 viikon kuluttua annos voidaan puolittaa. Kun annos on puolikas pumpunpainallus päivässä, annetaan täysi pumpunpainallus joka toinen päivä. Säilytetään avattuna viileässä. Säilyy avaamisesta 3kk.

Tuotteen koostumus

1 ml öljyä sisältää: E-vitamiinia 7,5 mg, linolihappoa 238 mg, linoleenihappoa 98 mg, gammalinoleenihappoa (GLA) 7,5 mg, eikosapentaeenihappoa (EPA) 3,4 mg ja dokosaheksaeenihappoa (DHA) 2,2 mg. Aineosat: Rypsiöljy, jättihelokkiöljy, kalaöljy, vitamiiniseos, antioksidanttiaine.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: APTUS EFORION VET ÖLJY 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.