APTUS CALPHOSUM D VET JAUHE 180 G

16,70 € (92,78 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Kalsiumia ja fosforia sisältävä Kivennäisvalmiste koiralle ja kissalle sekä koiranpennulle ja kissanpennulle. Koira ja kissa tarvitsevat lisäkalsiumia ja lisäfosforia silloin, kun epäillään, ettei näitä ole riittävästi ravinnossa. Näin voi olla esimerkiksi kotiruokaa annettaessa. Myös kasvu, tiineys ja imetys lisäävät kalsiumin ja fosforin tarvetta. Laktoositon.

Tuotteen käyttö

Täysikasvuiselle koiralle 1 mittalusikallinen/10 kg kohti kerran päivässä. Pennulle ja nartulle kantoajan lopulla ja imetysaikana 1 mittalusikallinen/5 kg kohti kerran päivässä. Kissalle 0,5 mittalusikallista/5 kg kohti kerran päivässä. Calphosum D -valmistetta annosteltaessa tulee huomioida ruokavalion sisältämä kalkki. Jos eläin syö laadukasta täysravintoa, keskustele kalkin lisätarpeesta eläinlääkärin kanssa.

Tuotteen koostumus

Raakakuitu 35 %, Tuhka 60 %, Kalsium (Ca) 225 mg/g, Fosfori (P) 115 mg/g, D3-vitamiini E671 14 ky/g. Kalsium ja fosforin suhde on 2:1. Aineosat: trikalsiumfosfaatti, dikalsiumfosfaatti, apuaineet, vitamiiniesiseos.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: APTUS CALPHOSUM D VET JAUHE 180 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.