APTUS BUCADOG PURUPALA SMALL KOIRALLE 224 G

5/5
13,50 € (60,27 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Entsymaattiset purupalat koirien suuhygieniaan. Purupalat vähentävät plakin muodostusta, ehkäisevät pahan hajuista hengitystä sekä ylläpitävät suun normaalia mikrobitasapainoa. Maukkaat purupalat antavat koiralle aidon puruvastuksen. Bucadog small sopii 5-20 kg koiralle. Täydennysrehuvalmiste.

Tuotteen käyttö

Hyvän suuhygienian ylläpitoon 1 purupala ruoan jälkeen päivittäin. Sopii erityisesti eläinlääkärin suorittaman hammaskiven poiston jälkeen.

Tuotteen koostumus

Raaka-aineet: kollageeni, sorbitoli, heravalkuainen. lisäaineet: makuaine, säilöntäaine (E202). Ravintoainekoostumus: raakavalkuainen min. 74,5%, raakarasva min. 1,5 %, raakakuitu enint. 1 %, kosteus-% max. 18 %.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Hyvä tuote
En ole koskaan opettanut koiralleni hampaiden pesua. Olen kuullut paljonkin omistajilta koirien hammasongelmista.
Olen nyt antanut näitä 3 vuotiaalle koiralleni puolikkaan joka päivä. Koirani painaa 3 kg. Hengitys raikastunut ja jo olemassa ollut hammaskivi hieman lähtenyt pois. Lisäksi koira herkkävatsainen ja kaikista muista vastaavista hammaspurujutuista mennyt maha sekaisin. Näistä ei!
Sopiva koiran suuhygienian hoitamiseen.
Sopivan kokoinen koiralleni,joka painaa 8kg. Hyvin tuntui maistuvan.
Varsi kelvollinen hammaspesun korvike
Koirani ei tykkää hampaiden pesemisestä ja minä olen laiska. Olen antanyt koiralleni purupalan joka ilta jo parin vuoden ajan, mikä on selvästi vähentänyt hammaskiven muodostumista. Purupalat ovat sopineet herkkävatsaiselle, eivätkä ole aiheuttaneet närästystä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: APTUS BUCADOG PURUPALA SMALL KOIRALLE 224 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.