APTUS BUCACAT HAMMASGEELI KISSALLE 45 G

5/5
13,00 € (288,89 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Entsymaattinen suuhygieniageeli kissalle. Tahna kiinnittyy hampaisiin ja ikeniin. Ylläpitää suun normaalia mikrobitasapainoa, edesauttaa plakin hajoamista ja estää uuden plakin muodostumista. Samalla pahanhajuinen hengitys vähenee.

Tuotteen käyttö

Annostellaan kerran päivässä noin 2 cm tahnaa kissan suuhun tai sekoitettuna pieneen määrään ruokaa. Hampaat on hyvä harjata ennen geelin levittämistä. Suositellaan käytettäväksi eläinlääkärin suorittaman hammaskiven poiston jälkeen päivittäin.

Tuotteen koostumus

Bioentsyymejä (amylaasi, glukoamylaasi, glukoosioksidaasi, laktoferriini, laktoperoksidaasi ja lysotsyymi) sekä lievästi hiovia ainesosia, ionisoitumatonta pinta-aktiivista ainetta ja makuainetta.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvä
Hyvä tuote kissoille. Tuutataan vain suuttimen avulla ikenille melko säännöllisesti. Maistuu hyvälle, joten kissakaan ei hirveästi vastusta. Kissoillani on taipumus runsaaseen hammaskiven kertymiseen ja toiselle kissalle se aiheuttaa kivuliasta ientulehdusta. Tämän avulla hammaskiven poistossa ei tarvitse rampata alvariinsa tai yrittää väkisin harjata vastenhakoisen pikkueläimen hampaita. Kissakin saa helpostusta elämään.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: APTUS BUCACAT HAMMASGEELI KISSALLE 45 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.