APTEEKKARIN C+ SINKKI PORE MANSIKKA PORETABL 3X20 KPL

5/5
16,50 € (0,28 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva C-vitamiinivalmiste, jossa on mukana sinkkiä. Sopii erityisesti piristämään toipilaille, flunssaisille, väsyneille tai talvi- ja syysflunssan esiintyvyysaikana. C-vitamiini ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja C-vitamiini vähentää väsymystä ja uupumusta. Nopeasti liukeneva poretabletti, jossa makuna piristävä mansikka. Laktoositon. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 poretabletti päivässä. Liuota poretabletti lasilliseen vettä. Ei raskaana oleville tai imettäville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 poretabletti sisältää: C-vitamiini 1000 mg, sinkki 15 mg. Ainesosat: happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumvetykarbonaatti, kalsiumkarbonaatti), L-askorbiinihappo, makeutusaineet (sorbitoli, aspartaami, natriumsakariini), sinkkiglukonaatti, väri (beetakaroteeni), aromi (mansikka).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (7)

Mukavan makuinen, mutta sisältää aspartaamia!
Olen käyttänyt tätä koko tämän vuoden leikkaustoipilaana selvitäkseni alhaisen vastustuskykyni aiheuttamista jatkuvista flunssista. Hyvänmakuinen aamun piristys! Nyt huomasin, että tämä sisältääkin aspartaamia, joten tuote lähtee välittömästi vaihtoon. Harmi!
Tämä on pävittäisessä käytössä. Ainoa hyvänmakuinen poretabletti.
Hyvä perusvitamiini pore.
Hyvän makuinen
Hyvän makuinen ja kokoinen.
Erinomainen
Miellyttävä maku ja tehokkaan tuntuinen. Ei hirveän kallis.
Erinomainen
Hyvänmakuinen ja toimiva. Sopivan kokoinen pakkaus.
Talvipaketti flunssan karkoitukseen.
Hyvänmakuinen ja sinkki tuntuu tehoavan flunssan ehkäisyssä.
Hyvänmakuinen!
Todella hyvänmakuinen ja helppo tapa saada tarpeelliset vitamiinit, varsinkin flunssa-aikana kätevä kun saa samalla nestettä!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: APTEEKKARIN C+ SINKKI PORE MANSIKKA PORETABL 3X20 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.