ALFLOREX KAPS 30 KPL

5/5
27,20 € (0,91 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nieltävä kapseli suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen, sopii jatkuvaan käyttöön. Alflorex sisältää yhden miljardin bifidobakteerikantaa 35624. Bifidobakteerien määrä saattaa vähentyä muun muassa ruokavaliorajoitusten (kuten FODMAP) tai iän myötä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä. IBS

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä vesilasillisen kera. Käytä vähintään 4 viikon ajan. Avatun pakkauksen kesto 1 kk. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: Bifidobacterium infantis 35624 1x10^9. Täyteaine: maissitärkkelys, kapselin päällys: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, bakteerikanta Bifidobacterium infantis kanta 35624, paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti, täyteaineet: sakkaroosi, trehaloosi, väriaine: titaanidioksidi, stabilointiaine: natriumsitraatti.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Vatsan kurina ja äkillinen ripuli tiessään
Vatsa alkoi kurista ruokailun jälkeen, ja usein myös tyhjeni ripulimaisesti noin puoli tuntia ruokailusta. Heti käytön aloituksen jälkeen vaivat vähenivät huomattavasti.
Ainoa miinus korkea hinta.
Olen saanut apua reilun viikon käytön jälkeen
Vatsakivut lähes kokonaan loppuneet. Suosittelen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ALFLOREX KAPS 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.