AINU LIIVINSUOJUS IHONVÄRINEN 50 KPL

4,60 € (0,09 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Anatomisesti muotoillut, pehmeät ihonväriset liivinsuojukset. Liivinsuojukset on valmistettu iholle miellyttävästä vanusta. Välikerros on imukykyistä erikoisvanua. Uloin vanukerros on käsitelty erittäin pitäväksi. Kertakäyttöiset liivinsuojukset suojaavat rinnanpäitä ja sopivat kaikkiin rintaliiveihin. Tarrakiinnitys pitää liivinsuojat hyvin paikoillaan.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: AINU LIIVINSUOJUS IHONVÄRINEN 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.