AFTEX ALOCLAIR SUUVESI 120 ML

1/5
14,60 € (121,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Suuvesi aftojen ja suun pienien haavaumien hoitoon. Suuvesi muodostaa suojaavan kalvon aftan/haavauman päälle. Suojakalvo estää hermopäätteitä ärsyyntymästä. Suuvesi eristää aftan ja antaa sen parantua rauhassa. Sopii koko perheelle. Ei kirvele tai kuivata suuta. Mieto lakritsin maku.

Tuotteen käyttö

Kaada annostelukuppiin suuvettä 10 ml:n rajaan saakka. Purskuttele vähintään minuutin ajan, sylje suuvesi pois. Käytä 3-4 kertaa päivässä tai aina tarpeen vaatiessa. Vaaratonta nieltynä.

Tuotteen koostumus

Vesi, maltodekstriini, propyleeniglykoli, polyvinyylipyrrolidoni (PVP), aloe barbadensis, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, hydroksietyyliselluloosa, PEG-40-hydrattu risiiniöljy, EDTA, bentsalkoniumkloridi, aromeja, sakkariininatrium, natriumhyaluronaatti, glykyrretiinihappo.

Tuotearviot (1)

Silmänlumetta koko tuote
Aftarakkula tuli poskeen ja kieleen ja apteekista suositeltiin tätä suuvesityylistä tuotetta. En käytä rinnalla muita lääkkeitä.

Vajaa viikko nyt käytetty (10ml per annos max 4x per päivä ja purnukka 120ml eli 3 päivää tuolla vetelee), eikä tuo ole tuonut penniäkään helpotusta. Suojakalvoa se ei muodosta ja aftat edelleen yhtä kipeinä mitä ensimmäisenä päivänä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: AFTEX ALOCLAIR SUUVESI 120 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.