AFTEX ALOCLAIR SPRAY 15 ML

2/5
14,60 € (973,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Suusuihke aftojen ja suun haavaumien hoitoon. Suihke muodostaa suojaavan kalvon ja lievittää kipua. Sopii koko perheelle. Ei kirvele eikä kuivata suuta. Mieto lakritsin maku.

Tuotteen käyttö

Suuntaa sumutinosa suoraan kohti aftaa/haavaumaa ja paina kolme kertaa tai niin monta kertaa kuin tarvitaan ärtyneen alueen peittämiseen. Käytä 3-4 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Vaaratonta nieltynä.

Tuotteen koostumus

Vesi, propyleeniglykoli, polyvinyylipyrrolidoni (PVP), maltodekstriini, aloe barbadensis, kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti, PEG-40 hydrattu risiiniöljy, EDTA, bentsalkoniumkloridi, aromeja, sakkariininatrium, glykyrretiinihappo, natriumhyaluronaatti.

Tuotearviot (2)

Ei jatkoon
Aivan hirveän makuista. Helpottaa lyhyen hetken, että voi esim. juoda vettä, mutta heti sen jälkeen taas kipu alkaa.
Suorastaan ei minkäänlaista tehoa.
Suorastaan ei minkäänlaista tehoa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: AFTEX ALOCLAIR SPRAY 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.