AFTAMED TEETHING GEL 15 ML

2/5
15,10 € (1006,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokas geeli helpottamaan vauvojen hampaiden tulosta johtuvia ientulehduksia ja suun haavaumia. Geeli vähentää kipua ja turvotusta sekä edistää limakalvojen paranemista. Se sisältää hyaluronihappoa, joka muodostaa suojaavan geelipatjan haavauman päälle suojaten ja nopeuttaen ihovaurion paranemista. Vaaratonta nieltynä. Alkoholiton, sokeriton, laktoositon, gluteeniton. Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia.

Tuotteen käyttö

Lapsille 3 kk eteenpäin: levitä pieni määrä geeliä (0,5-1 cm) ja hiero kevyesti ikeniin, kunnes hoidettava alue on kokonaan peittynyt. Käytä 3-6 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. Suositellaan käytettäväksi ennen nukkumaan menoa. Kliinisesti testattu imeväisille.

Tuotteen koostumus

Korkeamolekylaarinen hyaluronihapon natriumsuola 500mg/100g, ksylitoli, kalvon muodostukseen perustuvat apuaineet, mukoadhesiivinen polymeeri ja vesi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Ei yhtään vaikutusta
On vaikea levittää, geeli on aika paksua. Ei yhtään vaikutusta
Ei pysy
Vauva samantien kauhasee kielellään geelin ja nielaisee sen. Ei ole apua meille ollenkaan vaikka jo neljä yötä testattu.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: AFTAMED TEETHING GEL 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.