ADHESIVE REMOVER IHONPUHDISTUSSUIHKE 50 ML

24,10 € (482,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kirvelemätön liimapintaisten haavasidosten, teippien irrotusaine. Kätevällä, silikonipohjaisella suihkeella laastari, teippi tai haavasidos irtoaa helposti ja kivuttomasti. Ihoystävällinen ja myrkytön valmiste sopii herkälle ja hauraalle iholle. Suihke kuivuu hetkessä jättäen ihon valmiiksi uudelle sidokselle.

Tuotteen käyttö

Suihkuta suoraan sidoksen reunalle ja odota muutama minuutti. Irrota sidos varovasti iholta. Lisää tarvittaessa. Ei tarvitse huuhdella vedellä. Voit kiinnittää uuden sidoksen heti, kun suihke on kuivunut iholta. Vältä aineen joutumista silmiin tai korviin.

Tuotteen koostumus

Polydimetyylisiloksaani.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ADHESIVE REMOVER IHONPUHDISTUSSUIHKE 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.