A-DERMA CYTELIUM DRYING SPRAY 100 ML

4/5
12,20 € (122,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Rauhoittava ja ärsytystä lievittävä hoitosuihke kasvoille, vartalolle ja limakalvoille. A-Derma Cetylium drying spray sopii erityisesti iho-ongelmiin, kuten erittäviin ihoalueisiin, hautumiin, vesirokkoon, vaippaihottumaan, varpaiden väliin, rakkoihin, rikkinäiselle iholle, ihopoimuihin, hyönteisten pistoksille ja ihottumille. Värittömän suihkeen tehoaineet rauhoittavat, suojaavat, hoitavat ja lievittävät tulehdusta tehokkaasti. Valmiste sopii niin vauvoille, lapsille kuin aikuisille. Hajusteeton. Alkoholiton.

Tuotteen käyttö

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Suihkuta 2-3 kertaa päivässä ärtyneelle ihoalueelle. Levitä tarvittaessa aine hoidettavalle alueelle puhtain käsin. Älä suihkuta lähelle silmiä.

Tuotteen koostumus

Water (aqua), zinc oxide, hygrogenated starch hydrolysate, acrylates/vinyl isodecanoate crosspolymer, avena sativa (oat) leaf/stem extract (avena sativa leaf/stem exstract)*, benzyl alcohol, sodium hydroxide. *Rhealba oat from organic agriculture.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Erinomaìnen tuote
Erinomaìnen tuote. Sopii helposti kuumassa hautuviin paikkoihin, kuten taipeisiin. Suihkuta ja levitä puhtain käsin, kunnes kuiva.
Kiikunkaakun mut ok
Ei kyllä väritön ole ja suihkuttamisen jälkeen joutuu käsin levittämään ja silti meinaa iho jäädä valkoiseksi. Mutta toimii vesirokko-kutinaan. Vielä kun joku keksisi sellaisen tuotteen, jota voisi päänahkaan ja silmien ympäryksiin laittaa.
Hyvä tuote iho-ongelmiin.
Kätevä käyttää.
OK
Toimi jotenkuten.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: A-DERMA CYTELIUM DRYING SPRAY 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.