ADAPTIL VET HAIHDUTIN JA LIUOS 48 ML

4/5
50,00 € (1041,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Koiraa tyynnyttävä feromonivalmiste. Rauhoittavat feromonit ovat luonnollinen apu koiran pelkotiloihin tai stressaaviin tilanteisiin Feromonivalmisteita voidaan käyttää esim. ilotulituksen, kovien äänien ja muuton yhteydessä, sopeutumisessa uuteen kotiin ja yksinoloon sekä matkustuksen tai eläinlääkärillä käynnin yhteydessä.

Tuotteen käyttö

Poistetaan pullon korkki ja kierretään haihdutin kiinni pulloon, kiristetään kevyesti. Haihdutin liitetään pulloineen pistorasiaan siihen huoneeseen, jossa koira eniten oleskelee päivän aikana. Pullo riittää noin kuukaudeksi 50 - 70 m2:n kokoiseen tilaan. Haihduttimen ympärille pitää jättää tyhjää tilaa joka suuntaan noin 40 cm. Haihduttimen tulee olla kytkettynä jatkuvasti vähintään 4 viikon ajan, tarvittaessa vaihdetaan haihduttimeen uusi vaihtopullo. Haihdutin kytketään 24 tuntia ennen pennun/koran saapumista uuteen ympäristöön ja 1-2 viikkoa ennen ilotulitusta.

Tuotteen koostumus

Koiraa tyynnyttävä feromoni 2 % q.s. 100 g
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (6)

Toimii erittäin hyvin
Toimi omalla koirallani oiken hyvin.
Ei auttanut koirani ahdistukseen
Tästä feromonihaihduttimesta ei ollut apua koirani eroahdistukseen. Hyvä kuitenkin, että se on apteekin valikoimissa, jotta pystyin testaamaan. Laite on myös helppokäyttöinen ja liuos vaikutti riittoisalta.
Oikein hyvä
Hyvä, helppokäyttöinen ja toimiva.
Toimii!
Toiminut hyvänä apuna koiran yksinoloharjoituksissa. Auttaa koiraa rauhoittumaan.
Yllättävän toimiva
Meidän kissa rauhoittui huomattavasti.
Toimii!
Auttaa hienosti eroahdistukseen :)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ADAPTIL VET HAIHDUTIN JA LIUOS 48 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.