ADAPTIL CALM PANTA 70CM VET 1 KPL

49,00 € (49,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Koiraa rauhoittava feromonikaulapanta erityistilanteisiin. Pannasta erittyvä feromoni tyynnyttää koiraa erilaisissa peloissa, kuten yksin kotona, äänet, eläinlääkäri ym. sekä auttaa uuteen sopeutumisessa, pennun sosiaalistumisessa ja muissa haastavissa tilanteissa. Adaptil Calm pannan vaikutus kestää noin 4 viikkoa. Panta 70 cm sopii keskikokoisille ja suurille koirille.

Tuotteen käyttö

Avataan pannan suojapussi vasta, kun panta tulee käyttöön. Kiinnitetään panta kaulaan ja säädetään sopivaksi, pannan tulee olla kosketuksissa koiran ihoon. Leikataan pois ylijäänyt osa pantaa, mutta pennuilla jätetään pantaan kasvunvaraa. Annetaan pannan olla paikoillaan koko ajan, vaikutus kestää 4 viikkoa. Panta irroitetaan ennen pesua ja laitetaan takaisin täysin kuivuneeseen koiraan. Pennun luovutuksessa ja sosiaalistumisessa pantaa käytetään 3 viikon iästä 14 viikon ikään.

Tuotteen koostumus

Koiraa tyynnyttävä feromoni 5 %, kaulapanta muovia.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ADAPTIL CALM PANTA 70CM VET 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.